PDA

View Full Version : This is weird ! (move to TECHNICAL SUPPORT)


redneck whitesox PBR
January 04, 2002, 15:24
I tried to open a topic and got this message
"Hack attempt logged: attempting to open topic file that is not in proper format."

WTF !

[ January 04, 2002: Message edited by: EMDII ]

Caspian
January 04, 2002, 15:35
BUSTED. so it's you behind the "I Love You" bug. Shame on you trying to blame it on that Phillapino guy (or where ever he was from)

awp101
January 04, 2002, 15:37
Which topic was it?

redneck whitesox PBR
January 04, 2002, 15:39
It was in News and current Events. Something about the Swiss...

50BMGSniper
January 07, 2002, 12:47
Originally posted by Redneck Whitesox PBR:
<STRONG>I tried to open a topic and got this message
"Hack attempt logged: attempting to open topic file that is not in proper format."
</STRONG>

This sounds like a minor script malfunction - it happens occasionally, especially on super-busy sites like this one. I wouldn't sweat it - especially if it only happened the once.

W.E.G.
January 07, 2002, 12:51
The server "hacks" that hairball message on me sometimes just for the hell of it. Stupid server. I've done plenty of hack work on FAL's. I know it. It doesn't have to rub it in!

Jen
January 07, 2002, 13:11
Actually the 'Hack' warning means that the URL you tried to access wasn't correct.

This usually happens when someone posts a link but misses out part of the ID number for the thread or the like. You can cause these all you want by taking any numbers after &t=...... from the url. The topic has to have 6 numbers in it or it gives a hack error.